Lej et skib til store oplevelser til søs - en anderledes og maritim oplevelse - Ring til JS Boatcharter på 3296 9016

Freyia (I privat eje)

Den sødygtige, trygge 38 fods sejlbåd Freyia er den perfekte ramme om en eller flere ugers sejlerferie med udgangspunkt fra Øresund. Eller måske blot en forlænget weekend i dansk/svensk farvand. Det helt idéelle skib til 2 par / fire personer.

Freyia er bygget i Canada, en robust original glasfiber spidsgatter indrettet og udrustet på højeste niveau. I en udstyrsgrad ud over normalen for udlejningsbåde. I båden er en 44 HK Yanmar dieselmotor. Naturligvis er det sjovest og opleves mest rigtigt at gå for sejl. Og takket være den bundsolide rig og righoldige sejlgarderobe er det en herlig og tryg oplevelseUdrustningen omfatter også Aries vindror og Autohelm elektronisk selvstyrer. Desuden alt udstyr for navigation og en veludstyret kabys med rigtigt og rigeligt grej, når besætningen inspireres til udfoldelser udi den maritime kogekunst.

Til båden hører gummiredningsflåde og i øvrigt alt påkrævet sikkerhedsudstyr. Som yderligere sikkerhed forefindes yderligere en gummibåd, der giver mulighed for masser af oplevelses- og dykke-ture i vandet omkring den opankrede eller fortøjede båd.

Nærmere oplysning og booking af Freyia: 3296 9016.

JS Boatcharter · Administration og booking

Telefon +45 3296 9016 · Email: jes@js-boatcharter.dk