Lej et skib til store oplevelser til søs - en anderledes og maritim oplevelse - Ring til JS Boatcharter på 3296 9016

JS-Boatcharter.

 

Nyhavns-kvarteret - en livlig og populær lokalitet i København siden 1629 - er præget af meget gamle, originale borgerhuse og et absolut nutidigt restaurantliv. I flere hundrede år lagde lokale fiskerbåde, kartoffel- og pæreskuder til kaj her i området for at losse deres last af daglige madvarer til det danske grov-køkken . Oversøiske sejlskibe lagde til for at bringe deres ofte kostbare laster fra hele verden frem i lyset; kostelige sager som sikrede skibsejerne købmandshusene og handelskompagnierne utrolige rigdomme. H.C. Andersen skrev sine første eventyr mens han boede i nr. 18 henne i Nyhavn hos frøken Hallager; i 3 værelser til 30 rigsdaler pr. måned. Eventyrdigteren blev boende indtil kort før sin død den 4. august 1875. For en generation siden, i årene efter 2. Verdenskrig var det den livlige færgetrafik til Sverige med Scarlet-bådene og hvad de ellers hed, som dominerede her i Havnegade. Her blev spist smørrebrød, danset til swingmusik og svælget dobbelte snapser under overfarten åp "ØresundsNatdunkle Blå..". I dag huser den fredede, tidligere Scarlet-terminal vores gode nabo, trend-restauranten Custom House med de fire spændende, individuelle spisesteeder. Just hvor vi ligger til kaj.Den Danske Træskibssammenslutning har en del af laugets gamle, sejldygtige træskibe liggende i Nyhavn. Nyhavnsforeningen og Skipperlauget passer Nyhavnsbroen, og har særlig tilladelse til at stoppe trafikken med et bånd over kørebanen, når broen skal op. På Charlottenborgsiden ligger galeasen Anna Møller og sluppen Ruth lejlighedsvis. Begge er de museumsskibe, tilhørende Nationalmuseet. Også et par teaterskibe, Liva og Bådteatret ligger jævnligt til kaj her.

 

Er København tårnenes by, er Nyhavn skiltenes by. Byens måske største samling af originale, gamle skilte på husene fortæller historierne om ejerne og funktionen. Ved JS Boatcharters kajplads, Nyhavn 53, fremgår således af skiltet, at her ligger "Madam Toftes Gård" fra 1755. Komponisten Peter Weise boede i øvrigt her i 1856.

Søsikkerhed.

Rummelighed og fine sejlegenskaber karakteriserer JS Boatcharters fartøjer. Desuden god plads på dæk, om læ i den ualmindeligt hyggelige, maritime salon og i de fine kahytter under dæk.For den kulinariske side gælder, at vi har erfarne kokke med referencer fra nationens bedste hotel- og krokøkkener tilknyttet. 

 

Vores folk.

Professionelle folk med års erfaring i sejlads og charter i nordeuropæisk farvand, Middelhavet såvel som i Caribien sejler og håndterer vore fartøjer. Uanset gæsternes sejladsmæssige ambitionsniveau - eller manglende samme - kan vi således garantere absolut professionel behandling af skibe og gæster og opfyldelse af alle sejladsønsker; for motor såvel som for sejl.

 

Sejlertøj.

Har vi en del af ombord. Men gælder det længere varende arrangementer, aftenture, døgncharter eller lignende, er det alligevel en god idé, at med-bringe eget vind- og vandtæt tøj og evt. en sweater. For selv på dage, der er startet varmt, øtrt og lovende, kan man som bekendt risikere, at vejret udvikler sig anderledes. I øvrigt er det også en god idé, især hvis man har planer om at komme rigtigt rundt på skibene og måske deltage lidt i de sejladsmæssige udfoldelser, at medbringe fornuftgt fodtøj med gummisål, der står ordentligt fast.

 

Betaling.

I overensstemmelse med gældende regler for international udlejling og charter af skibe, erlægges: 50% af det samlede aftalte charterbeløb ved indgåelse af charterkontrakt og 50% senest 3 uger før afsejling.Samtidig med endelig betaling afleveres navneliste for deltagere, udfyldt så fyldetsgørende som det er muligt på pgl. tidspunkt. Herunder de deltagendes alder.

 

Betaling sker til: JS Boatcharter, Brobergsgade 1 4.th, DK-1427 København K. Alle opgivne priser baseres på sejlads/ophold i dansk farvand og indbefatter havne- og andre afgifter men er eksklusive moms.

JS Boatcharter · Administration og booking

Telefon +45 3296 9016 · Email: jes@js-boatcharter.dk